33-річний Денис Вашурін через ендокринологічне захворювання виглядає, як 14-річний підліток. Однак це не заважає йому жити активно і цікаво.

Денис розповів в інтерв'ю виданню Мел, що його часто зупиняють даішники через його зовнішній вигляд. Однак коли вони бачать документи і те, як впевнено говорить хлопець, розуміють, що він не бреше.

Хлопець часто подорожує, знімає пейзажі Приморського краю і подорожує зі своїм другом, псом на ім'я Волкер. Денис намагається ставиться з гумором до того, як люди реагують на його зовнішній вигляд.

"Все залежить від людини-неважливо, в погонах він чи ні. Я намагаюся не звертати уваги, коли хтось намагається мене зачепити, тому що, як правило, це пов'язано з недовірою і нерозумінням. І у багатьох з цих людей, я думаю, в принципі вузький кругозір", - каже хлопець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Денис завів свій блог на YouTube, де в шапці профілю написав"ламаю стереотипи". Він стає популярним і його впізнають у рідному місті. І дає поради шанувальникам.

"Треба у всьому бачити життя, радість. Якщо це життя дана людині, то він повинен нею скористатися, прожити її по максимуму. Знайти в ній те, що буде радувати і зігрівати душу. Прожити її, не сумуючи", - радить Денис.

Хлопець зізнається, що в його дитинстві ніхто не знав, як потрібно його лікувати. І тому часто він опинявся в лікарнях, де не могли йому допомогти. Зараз з цим краще, але все одно це лікування довжиною в життя.

Батько намагався виховувати Дениса як чоловіка: "Він не давав падати в бруд обличчям. Я розумію, що це правильно. Не було такого, що мені дозволяли нюні розпускати, жаліти себе. Якби мене постійно шкодували, я став би слабохарактерним, не зміг би ні з чим впоратися, подорослішавши. Тому, думаю, батьки все робили правильно".

Раніше ми повідомляли, ризикуючи власним життям, відважні патрульні врятували жінку з крижаної води, впала з мосту і йшла на дно.

Як повідомляв "Знай.uа", особлива молитва допоможе збутися заповітному бажанню.

Також "Знай.uа" писав, що Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність, вимови "Амінь" і чекай благодаті.