Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася несподіваною новиною - виявляється, Соня стала героїнею нової фотосесії популярного "чоловічого" глянцю Playboy Україна. Так, артистка вже поспішила показати кілька чорно-білих спокусливих кадрів з еротичної зйомки, позуючи у відвертій білизні.
Красуня приміряла напівпрозорий корсет чорного кольору з глибоким декольте, а також панчохи і підв'язки, перетворившись з руденької на пристрасну білявку. Плакидюк лежала на столі, блиснувши пишними грудьми і тонкою талією, а також пожартувала, що роздягала для фотосесій так багато зірок шоу-бізнесу, що її просто наздогнала карма.

"Я так часто роздягала зірок, що карма наздогнала і мене😅

Так от: вчора було сонце☀️, а сьогодні — я в свіженькому Playboy замість нього (заступила на зміну, так би мовити)️ ️ "

Фолловери не пройшли повз: "Ось це хороша карма 😍, Соня, з повною впевненістю кажу, що ви зірка Playboy😍, ці фото досконале втілення жіночої краси @moi_sofism 🔥", " Монро?))) ", "Ти така красива, немов мені це сниться.. 😍 😍 Моя муза", "Боже оце фігура😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.