Квартира може володіти певною енергетикою. Езотерики стверджують, що це може бути безпосередньо пов'язано з тим, який номер вказаний на дверях.

Для того, щоб дізнатися, якою енергетикою володіє житло, потрібно скласти цифри номера будинку і квартири, щоб в результаті вийшло однозначне число. Тобто, якщо ви живете в 13 будинку, квартирі 66 необхідно скласти 1+3+6+6=16, 1+6=7. Число вашого житла буде 7.

Номер 1 - будинок під заступництвом Сонця. У будинку завжди панує гарний настрій, позитивна енергія. Життя буде вдало складатися у тих, хто здатний вчитися на власних помилках, особистому досвіді.

Номер 2. Символом будинку є місяць. Ця квартира ідеальна для спортсменів, ясновидців або вчених. У родині практично не виникає конфліктів, всі невдоволення вирішуються негайно.

Номер 3. Квартира, що знаходиться під знаком Марса, змушує людей здійснювати необдумані вчинки, постійно перебувати в русі. У такому будинку весь час хочеться щось робити, сидіти склавши руки не виходить. У третій квартирі збільшується духовна і сексуальна енергетика.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Номер 4. Покровителем цього будинку став Меркурій. У ньому знайдуть спокій і захист всі втрачені люди, які втратили підтримку і втратили сенс життя. Чотири-одне з найстабільніших чисел.

Номер 5. У будинку, що знаходиться під заступництвом Юпітера, енергія вирує цілодобово. Зустрічі, вечірки, постійні поїздки.. Ідеальними мешканцями квартири стають журналісти і вчені, які ні хвилини не сидять на місці.

"Межа" керує будинком під номером 6. Житло підійде сім'ям з дітьми і бажаючим розвинути творчі здібності. Номер квартири буде сприяти любовним і дружнім відносинам. Тут комфортно себе почувають люди з хорошим смаком, які люблять готувати. Нерідко мешканці заводять домашніх тварин. Ідеальними кольорами інтер'єру стануть бежевий і теплий коричневий.

Номер 7. Протегує квартирі Сатурн. Сімка несе стабільність в життя кожного. Вона вчить бути терплячим і наполегливим. У такій квартирі комфортно будуть відчувати люди, які не боятися самотності, хочуть присвятити себе вивченню духовних практик, езотерики або філософії.

Номер 8. Квартира знаходиться під впливом урану. Вісім символізує нескінченність, цілісність, тому мешканці успішні у всіх сферах життя – фінансової, особистої. Люди впевнені в собі і готові відстоювати свої інтереси в будь-якому питанні. Квартирі підходить абсолютно будь-який колір.

В квартирі під номером 9 відчувається вплив Нептуна. У ній завжди є місце для любові і співчуття. Успіху ж домагається той, хто прикладає достатньо зусиль. У цьому будинку вдається осягнути мудрість.

Раніше ми повідомляли, ризикуючи власним життям, відважні патрульні врятували жінку з крижаної води, впала з мосту і йшла на дно.

Як повідомляв "Знай.иа", особлива молитва допоможе збутися заповітному бажанню.

Також "Знай.иа" писав, що Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність, вимови "Амінь" і чекай благодаті.