Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість є однією із зіркових детективів проекту "Маска" разом з Дзідзьо, Олею Поляковою, Андрієм Данилко та Олегом Винником, намагаючись вгадати, хто ховається під важкими костюмами різних персонажів. Так, артистка в сьомому випуску шоу вирішила "підколоти" Олега Винника, поруч з яким вже не раз опинялася в суддівському кріслі на безлічі проектів.

Поки детективи відгадували, хто ж може ховатися під блискучим вбранням Троянди, якою в результаті виявилася Аліна Гросу, Олег Винник згадав про легенду про свій "чарівний поцілунок" - нібито, якщо він цілує дівчину в живіт - та вагітніє. Оля Полякова відразу помітила, що Троянда сильно схудла на час участі в "Масці" і навіть припустила, що та може бути вагітна, а Олег Винник пожартував, що якраз в цей день надів сорочку з маленькими трояндочками.

Настя Каменських же згадала, як шанувальники часто приписують їй вагітність, навмисне вишукуючи кругленький живіт, жартівливо оголосивши про те, що у неї вже є 45 дітей через Олега Винника, яких та просто приховує.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.