Джамала доєдналася до проєкту “Ліпсінк батл” і “зачитала реп”.

Про це повідомляє офіційний акаунт шоу в мережі “Інстаграм”.

У соцмережі було виставлено відео, в якому Джамала - українська співачка, яка багато експериментує з блюзом, соулом і сучасним звучанням - і спортивному костюмі біжить у дворі. Співачка робить це під пісню української реперки Alyona Alyona “Голови”. Таким чином, Джамала анонсувала свою участь у проєкті, а також показала, що буде намагатися вжитися в образ Альони Альони.

Ось як прокоментували доєднання Джамали до проєкту організатори:

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

“Чудові новини😍 До #ліпсінкбатл_челендж приєдналась @jamalajaaa і стала новою учасницею шоу зіркових пародій 🚀Будеш вболівати за співачку?”

“Голови” - один із перших кліпів Альони, які вона показала широкій публіці. У відео вона бігла у спортивному костюмі по асфальтованій дорозі в лісі або ж лісосмузі. Кліп було знято чорно-біло, Альона була максимально серйозна і лірична: вона лише бігла і співала. Саме біг і рухи головою при цьому відтворювала Джамала у своєму короткому відео, яким анонсувала свою участь у проєкті.

Нагадаємо, що Джамала розповіла, як це, увійти в топ - 100 найуспішніших жінок України.

Також Знай.uа писав, що Джамала розповіла про своє материнство Каті Осадчій.