Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий фото-колаж з артисткою, на якому порівняли образ Наталії з 2000-х і зараз. Шанувальникам запропонували відповісти, який же стиль личить красуні більше і чи сильно вона змінилася за 21 рік. Варто відзначити, що зірка завжди активно стежить за трендами, підбираючи актуальні вбрання, завойовуючи популярність в таких соціальних мережах, як TikTok і Clubhouse, а також відвідує різні світські заходи і радує концертами.

"Наталія Могилевська у 2000-х і зараз 💥

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Друзі, а який імідж співачки @nataliya_mogilevskaya вам подобається більше — брюнетки чи блондинки? Пишіть в коментарях ☀️"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Блонд не її колір🙄 але виглядає Наталя🔥 😍", " Могилевська тільки гарнішає. Так тримати!!!🔥 😍 ", "Гарна завжди, мені довподоби її енергія🔥 🔥 🔥", "з роками все гарнішає і гарнішає❤️", "віком вино тільки краще, але блонд не личить обличчя погано видно колір волосся заважає😍".