Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно чоловік знаменитості, ведучий і продюсер Юрій Горбунов поділився радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, у другому випуску шоу шоумен збирається пародіювати співачку Тіну Кароль, яка є ведучою проекту разом з репером Потапом. Для жіночного образу Кароль Горбунов приміряв довгу білосніжну сукню, масивний бюстгальтер і високі латексні ботфорти яскраво-червоного кольору, доповнивши вбрання макіяжем з фірмовою червоною помадою Тіни і перукою з золотими локонами.

На офіційній сторінці "Ліпсінк батла" в Instagram з'явився кумедний колаж-порівняння, де і Тіна, і Юрій позують в схожих вбраннях. При цьому стало відомо, що Горбунов побореться за перемогу із зірковим колегою Григорієм Решетником. Кого буде пародіювати Решетник поки залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Юрій Горбунов в образі Тіни Кароль на #ліпсінкбатл 🔥

Стало відомо, що у другому епізоді за звання кращого пародиста змагатимуться ведучий «1+1» Юрій Горбунов та його конкурент-телеведучий – Григорій Решетник.

Юрій перевтілиться у спокусливу Тіну Кароль та у сукні і червоних ботфортах втілить на сцені «Ліпсінк батла» попурі з найяскравіших хітів співачки. Григорій приміряє образ легендарної співачки, ім’я якої глядачі дізнаються вже у суботу."

А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко