Українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець Kamaliya частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 219 тисяч осіб.

Зовсім недавно співачка ділилася сумною новиною про смерть свого улюбленого друга, з якими прожила близько 13 років. А зараз вона попросила у своїх фанатів рецепти млинців і смачної начинки, незважаючи на сьогоднішню заметіль по всій Україні.

"Незважаючи на сьогоднішню заметіль, знаю, що дуже скоро слідом за календарною прийде справжня весна і все навколо зацвіте! А поки Масляний тиждень, піду насмажу млинців для моїх улюблених. Друзі, діліться своїми рецептами млинців і смачної начинки😉 🥞", - написала вона в підписі до публікації.

Камалія, скріншот: Instagram
Камалія, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На знімку вона постала зі своїм чоловіком, бізнесменом і мільярдером Мохаммадом Захуром, і з 7-річними дочками-близнюками - Мірабеллою і Арабеллою. "Які ви красиві все😊 😊 😊", "Обожнюю вас всіх 😍🔥🙌 вихована, красива порядна, культурна і сім'я. ❤💙💚💛💗💜💟💚💝💘💖", "Сподобалася начинка: обсмажила печериці з цибулькою, з 3 х яєць сжаріла омлет, гриби і омлет на блендер, трохи збила і готова начинка, мені сподобалося, незвично. Смачного!", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, відома співачка Камалія втратила кращого друга, з яким прожила 13 років: "Пішов на веселку"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова не зупинилася на скандалі з Кароль, образивши Камалію: "З ногами товстими"

Знай.ua писав, хвора коронавірусом Камалія повернулася з Німеччини з чоловіком-мільярдером: "Все погано, дуже бліда"