Відома українська співачка, колишня солістка групи "НеАнгели", яка розпалася зовсім недавно, Слава Камінська дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше мільйона чоловік.

За весь час існування її профілю, Камінська встигла опублікувати понад 14 тисяч постів, іноді викладаючи фотографії у весільній сукні. Зараз же вона виклала чорно-білі і кольорові знімки, на яких зображений її син Леонард, широко посміхаючись і показуючи відсутність зуба.

"А розкажіть ка мені плиз 🤔 коли у ваших малюків з'явився перший зубок і коли випав ?", - написала Слава Камінська у підписі до публікації.

Слава Камінська, скріншот: Instagram
Слава Камінська, скріншот: Instagram

"У 6 міс з'явився, випав в 4.4 року", "В 4 роки почали випадати", "Перший зуб виріс в 9 місяців, а випав десь ближче до 6 років", "Перший в 6 міс. А випав в 4,8 перший", "У нас перший зубок з'явився в 8 місяців, а випав перший - в 4 рочки😉 😉 😉", "В 5 місяців з'явився і в 5 років перший випав", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, група "НеАнгели" розпалася після 15 років популярності: Слава Камінська назвала причину. Так, артистка зізналася, що з Вікторією їм вдалося довести, що справжня жіноча дружба існує.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська "оголилася" для художника, показавши груди: "Було сумно"

Знай.ua писав, Слава Камінська лише в білизні заговорила про проблеми з колишнім: "Дзвонять серед ночі"