Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватимуть українців своїми пародіями.

Так, артист в першому випуску шоу встиг приміряти відразу два яскравих образи, якими підкорив численних телеглядачів - репера PSY і Тіни Кароль. Шоумен разом із зірковими колегами розмовляв біля гримерки, коли його підловив відомий ведучий Слава Дьомін, якому ЗМІ навіть приписували роман з Тіною Кароль.

@slavademin_official

У Юрия Ткача есть близнец😂

♬ Classical Music - Classical Music

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Щоб спародіювати PSY, танцюючи під його хіт "Gangnam Style", Юрій приміряв не тільки блискучий костюм, але і масивну перуку з фірмовою зачіскою виконавця. В популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok у Дьоміна з'явився кумедний ролик, на якому ведучий нібито не впізнав Ткача з густою шевелюрою, сплутавши артиста з вигаданим братом-близнюком.

Слава назвав шоумена Костею, а сам "Костя" порадив численним українцям голосувати за Юрія.

"У Юрія Ткача є близнюк😂"

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність