Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зараз вона поділилася фотографіями і відео з турецького закладу, яким володіє всіма відомий м'ясник, шеф-кухар і ресторатор Нусрет Гекче. Його техніка приготування і витримки м'яса стали інтернет-мемом і Леся Нікітюк вирішила не упускати можливість, щоб не спробувати їжу в його стейк-хаусі.

"ВерiДелiшес. Нусрет не прийшов 😭 😆 @nusr_et Where are you??😍 #nusret #saltbae", - написала телеведуча в підписі до публікації.

Її засмутило те, що Нусрет Гекче не прийшов і особисто не обробив стейк у неї на столі.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Нусрет і до мене не прийшов☹️ Леся, вітай з днюхою😜 🤪 🤪❤️", "Шикарна", "Головне що він не Нусрет в душу...", "Ням ням!! Приємного апетиту!!", "Нусрет зараз в Далласі)", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на Хюррем з "Величного століття" посеред Стамбула. Нещодавно знаменитість полетіла в Стамбул, проте зовсім не на відпочинок, а щоб пройти обстеження всього організму в одній з приватних клінік Туреччини.

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк зробила в Туреччині те, про що повинна пам'ятати кожна жінка

Знай.ua писав, Тетяна Песик з "жіночого кварталу" закосила під відомого кухаря манерою сипати сіль на м'ясо через лікоть: "Приймаю замовлення"