Радянський і російський артист естради, телеведучий і гуморист Євген Петросян частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Він одружений на своїй особистій асистентці Тетяні Брухуновій і разом з нею вони виховують дитину, народжену в минулому році. Зараз стало відомо, що чоловік відпочиває в Нью-Йорку, Сполучені Штати Америки. Про це можна здогадатися завдяки опублікованій фотографії поруч з величезною бронзовою статуєю Єви.

Євген Петросян та Олена Степаненко / скріншот з відео
Євген Петросян та Олена Степаненко / скріншот з відео

Вона розташовується на круговому перехресті Колумбус-Серкл, в будівлі торгового центру Time Warner Center. І була створена Фернандо Ботеро, який сам оголосив себе "самим колумбійським з колумбійських художників". При цьому статуя оголена, у неї є маленька по співвідношенню до інших частин тіла груди і промежину.

"Який може бути підпис до цього фотознімку? Придумайте, будь ласка", - написав у підписі до публікації Євген Петросян.

Євген Петросян, скріншот: Instagram
Євген Петросян, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Ідеальна парочка 👏", "Я так чекала і ти прийшов...", "Ми з Тамарою ходимо парою", "Степаненко образилася і надулася😂", "Поруч з великою людиною 🔥", "Теща з Євгеном Вагановичем😂😂", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Петросяна з молодою дружиною застукали в примірювальній за недитячою забавою: "Все-таки хтось стоїть"

Як повідомляв "Знай.ua", майно Петросяна і Степаненка оцінили в 2 мільярди, такого не очікували навіть адвокати

Знай.ua писав, Петросян емоційно висловився про останні дні Джигарханяна: "Згнив в ліжку, в муках, болях"