В Україні вже рік як діє з тимчасовими посиленнями і послабленнями діє карантин — згадуємо, якими мемами запам'ятається пандемія.

Про це йде мова у репортажі ТСН.

12 березня 2020 року в Україні було запроваджено суворий карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Разом з усім світом українцям довелося призвичаюватися до нового "домашнього" стилю життя і обмежень у публічних місцях.

Наприклад, дуже гостро проблему закритих залів і майданчиків відчули спортсмени, яким довелося вигадувати лайфхаки для домашніх умов, а м'яча чи шайбу все частіше замінював рулон туалетного паперу.

Кадр з відео
Кадр з відео

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вимога носити маски у громадських місцях теж стало новиною. Люди вигадували найрізноманітніші способи обійти заборони — наприклад, особливо українцям запам'яталася жінка, яка зняла з себе труси й надягла на голову.

Кадр з відео
Кадр з відео

А ось інші українці зрозуміли, що поки обличчя закрите маскою, решту одягу можна і не носити — і влаштували оголений забіг.

Кадр з відео
Кадр з відео

І авжеж, не обійшлося і без попів, які теж шукали спосіб допомогти від пандемії і влаштовували мобільні загони з освячення усього підряд.

Кадр з відео
Кадр з відео

З іншими кумедними відеомемами можна ознайомитися у репортажі.

Нагадаємо, що львів'янам можуть повернути нічні маршрутки - "вимерли" через карантин

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці перетворили червону зону на бордову: куди без тюльпанів

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 6 377 нових хворих коронавірусом, 219 померло