Протягом багатьох років звичайні жителі Землі сперечаються на тему того, зебри білі в чорну смужку або ж навпаки. Однак з'явилася на світ та, що не підходить ні під один опис. Адже вона в горошок.

Ентоні Тіра - фотограф і екскурсовод - зустрів її в Національному парку Масаї-Мара в Кенії. Вона єдина в своєму роді в горошок. Відомо, що лоша з'явився на світ в результаті мутації, так як її батьками були звичайні зебри.

Фото: facebook.com/thewildestafrica
Фото: facebook.com/thewildestafrica

Гід зазначив, що забарвлення тварини пов'язане з генетичною аномалією, яка з'явилася в результаті надлишку меланіну, що впливає на пігментацію шерсті. Зебра має безволосий короткий хвіст, на відміну від хвостів родичів.

"Зебрі зараз не більше тижня, вона виглядає слабенькою і завжди знаходиться поруч зі своєю мамою", — заявляє Ентоні Тіра.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Згодом, після народження цієї тварини, до заповідника вишикувалися черги з фотографів і туристів, охочих відобразити або просто побачити лоша. Нацпарк Масаї-Мара знаходиться на території савани і простягнувся вздовж кордону з Танзанією. Там можна помітити левів, слонів, гепардів, зебр, бегемотів, а також антилоп гну.

Фото: facebook.com/thewildestafrica
Фото: facebook.com/thewildestafrica

Нагадаємо, під Києвом закривавлений Бобер прийшов до людей за допомогою: живи, зубастик

Як повідомляв "Знай.ua", на Тернопільщині дика красуня переполошила городян: нікого не боялася

Знай.ua писав, На Львівщині замерзають лелеки: лютий березень обламав крила. Небайдужих просять долучилися до підживлення лелек