Український гірськолижний курорт "Буковель" з 13 березня припиняє роботу.

Рішення про закриття ""Буковелю"було прийнято у п'ятницю, 12 березня. Про це повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук під час брифінгу, пише Суспільне Карпати.

За його словами консолідувати уряд, силовий блок і суспільство вдалося завдяки зусиллям президента.

"Сьогодні (12 березня – ред.) завдяки позиції президента Зеленського вдалося консолідувати суспільство, консолідувати уряд, консолідувати силовий блок і було прийнято рішення про припинення діяльності курорту Буковель. Це вимушене рішення, на яке ми пішли, і, напевно, це не останнє рішення, яке буде, бо та червона зона, в якій ми знаходимося зараз, вона розвивається поки що. На сьогодні ми не бачимо тренду на її пониження", – зазначив Бойчук.

З опівночі 13-го березня "Буковель" зупинить свою роботу. Туристи не зможуть скористатися послугами гірськолижного курорту.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Голова ОДА також додав, що ліжко-місць, які розгортають у лікарнях для пацієнтів з коронавірусом, недостатньо.

"Якщо ми не перервемо ланцюг захворюваності, ланцюг передачі коронавірусу, ніякі ліжко-місця нам не допоможуть", – каже Бойчук.

Зазначимо, що 11-го березня прикарпатські підприємці перекрили дорогу до в’їзду в Буковель і вимагали припинити роботу гірськолижного курорту.

Нагадаємо, раніше курорт "Буковель" не мали наміру повністю закривати на час посиленого карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, у Буковелі помітили дорогий суперкар Porsche Panamera за 4 мільйони

Також Знай.ua писав, "Буковель" продовжує веселитися на "почервонілому" Прикарпатті