Студентку, на очах якої три тижні тому зарізали її хлопця, знайшли мертвою у власній квартирі.

У лютому в Новосибірську студент Денис Міллер вбив нового хлопця своєї колишньої дівчини Софії К. - він зарізав його на очах у дівчини. Тепер Софію знайшли мертвою у власній квартирі. Дівчині було 18 років.

Про трагедію повідомляють російські ЗМІ. Зазначається, що у Новосибірську померла 18-річна студентка другого курсу Новосибірського державного технічного університету Софія К., яка раніше зустрічалася з 26-річним студентом Денисом Губарєвим, убитим на території вишу 16 лютого ревнивим одногрупником Денисом Міллером.

Студентку знайшли мертвою в її квартирі 10 березня. Її похорон заплановано на 13 березня. На тілі загиблої не знайшли ознак насильницької смерті.

Софія прожила місяць після смерті Дениса, фото: соцмережі
Софія прожила місяць після смерті Дениса, фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За попередніми даними, дівчина вчинила самогубство. Джерела в правоохоронних органах кажуть, що на тілі дівчини виявили "сліди блювотних мас". Зазначається, що експертиза "ще не готова, так що суїцид це чи ні, точно сказати не можна".

У Слідчому комітеті заявили, що проводять дослідчу перевірку.

16 лютого Софія К. стала свідком вбивства її бойфренда, 26-річного Дениса Губарєва, з яким вона почала зустрічатися в грудні 2020 року. Вбивство сталося на ґрунті ревнощів.

Губарєва зарізав його одногрупник по магістратурі, колишній бойфренд Софії, 22-річний Денис Міллер.

Зліва вбитий Денис Губарєв, праворуч - підозрюваний Денис Міллер, фото з особистого архіву
Зліва вбитий Денис Губарєв, праворуч - підозрюваний Денис Міллер, фото з особистого архіву

Того дня після обіду обоє хлопців сиділи в сквері біля університетського корпусу в компанії 18-річної Софії. У якийсь момент між чоловіками сталася сварка через дівчину, і Софія спробувала зупинити Міллера.

Потім Міллер запропонував помиритися, але Губарєв відмовився, заявивши, що не збирається з ним дружити.

Після цього Міллер витягнув кухонний ніж і кілька разів ударив ним Губарєва. Від отриманих поранень хлопець помер на місці. Підозрюваного затримали та відправили в СІЗО у справі про вбивство.