Тренер і телеведуча Аніта Луценко, яка прославилася після проекту "Зважені та щасливі", досить часто ділиться з мільйонною аудиторією корисними порадами про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно спортсменка, якій 11 березня виповнилося 37 років, поділилася в соцмережі відгуком про свою роботу, і зізналася, що у неї були мурашки по шкірі.

"Я не знала з чого почати... Почну з правди: 2 роки тому, загинула моя улюблена донька... Після, я поставила на собі крапку! Не хотілося жити, не хотілося нічого.. я ходила вулицями рідного міста як зомбі, не бачачи себе навіть у дзеркалі... їжа, робота, їжа, знову робота, їжа, їжа, їжа... сон пропав, далі були нескінченні таблетки, заспокійливе.. депресія, біль і так по колу! Я важила за сотню кг.. а мені було плювати.. навіщо щось міняти, якщо я не живу і так((

скріншот

Вечір, сиджу вдома, дзвінок.. беру трубку, чую знайомий з дитинства голос, однокласник приїхав на пару днів провідати маму і кличе на чай зустрітися. Переборовши себе, йду.. зустрілися, п'ємо чай, говоримо і я розумію, що по моєму мозку йде свіже повітря.. як навесні, коли відкрито вікно ми жадібно вдихаємо, щоб насолодитися свіжим і новим повітрям, після похмурої зими і ось тут від спілкування, такий же ефект, відчуваю, починаю дихати.. слухаю одного захлинаючись, про велике місто, про подорожі і розумію потрібно щось терміново змінювати!" - йдеться в публікації Аніти.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Аніта Луценко похвалилася результатом тренувань: міцний горішок.

Нагадаємо, Аніта Луценко поділилася улюбленим десертом для тих, що худне.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко перерахувала найкращі тренування при варикозі.

Також портал Знай.uа писав, що зіркова тренер Аніта Луценко видала рецепт корисних сирників: вийдуть у кожної.