Співробітник поліції Сполучених Штатів Америки в Нашвіллі зупинив машину, на власника якої висіло цілих шість штрафів за наркотики, і влаштував з нею перестрілку.

В результаті події 31-річна Ніка Холберт померла від отриманих поранень.

Перестрілка з поліцейським, скріншот: Telegram
Перестрілка з поліцейським, скріншот: Telegram

На опублікованому в мережі відеозаписі, що представник правоохоронних органів розмовляє з нею і хоче затримати, проте жінка з сигаретою в роті і з телефоном в руках почала чинити опір і відходити назад.

Після того, як схопила свою сумку, Холберт почала з криками тікати від поліцейського, який був змушений дістати електрошокер і вистрілити в неї, коли та вже сіла в машину.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак у відповідь 31-річна афроамериканка відкрила вогонь з пістолета, і копу довелося теж застосувати зброю. Вона померла на місці, тоді як правоохоронець був госпіталізований з вогнепальними пораненнями.

Перестрілка з поліцейським, скріншот: Telegram
Перестрілка з поліцейським, скріншот: Telegram

Нагадаємо, на місці загибелі Джорджа Флойда відкрили вогонь, є жертва: "Афроамериканець на авто...". За словами офіційного представника поліції Джона Елдера, дві людини вступили в словесну перепалку, після чого один з них вистрілив у другого.

Як повідомляв "Знай.ua", коп ухилилася від куль і розстріляла зловмисника: диво під час стрілянини зняли на камеру. Поліцію до будинку викликав брат майбутнього стрілка-56-річного Ленса Раніона, побоюючись, що той може вчинити самогубство.

Знай.ua писав, озброєний чоловік відкрив вогонь відразу в двох містах, захопивши заручницю: все почалося з гаража