Анастасія Стоцька, російська артистка українського походження і протеже самопроголошеного короля поп-музики Філіпа Кіркорова, частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 430 тисяч осіб.

А зараз же вона публічно подякувала Філіпа Бедросовича за розкішний вечір і поділилася кількома фотографіями з Кіркоровим, який пофарбував волосся в білий колір і і змінив зачіску.

"Дякую, дорогий @fkirkorov за розкішний вечір, за ці 1,5 години стендапу в @cravemoscow бажаю удачі вашій dreamteam #SUGAR by талановита @natalitsa на Євробаченні-2021 в Роттердамі 🇳 🇱 і перемоги, звичайно ж!👏 #SugarMoldova", - написала Стоцька у підписі до публікації.

Стоцька і Кіркоров, скріншот: Instagram
Стоцька і Кіркоров, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Красиві!😍💥", "Стоцька і Кіркоров мені сьогодні наснилися 🤩 і тут таке фото🔥", "Дуже люблю Філіпа і Анастасію!!!!!!😍😍😍👏👏👏🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Філіп і Настя дуже красива пара👍😘🌹🌹🌹🌹🌹", "з такою піснею перемоги не чекаємо...😢😢😢", "Настя.. 🔥Неймовірно красива! Не втомлююся захоплюватися! Ось, хто б запалив Євробачення!) Хоча, я розумію, що, може це того і не варто) але я б із задоволенням прийшла на Ваш сольник!)", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Стоцька)
Коментарі, скріншот: Instagram (Стоцька)

Нагадаємо, Кіркорова звинуватили у крадіжці пісень: "Круті ідеї притягують"

Як повідомляв "Знай.ua", протеже Кіркорова Стоцька нагодувала сім'ю папером на Новий Рік: "Хіба не щастя?"

Знай.ua писав, особисту життя Філіпа Кіркорова випадково розсекретили - новий хлопець потрапив на відео