Скандально відома зрадниця України, колишня прокурорка Криму і депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська продовжує провокувати "метушню" в соціальних мережах. Так, цього разу Поклонська заявила про "президентські" амбіції.

Звичайно, без провокацій не обійшлося, Наталія Поклонська почала повторюватися у своїй прокремлівській риториці й заявила про "бандитів, які розвалили країну".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Посіяли паніку про те, що я повертаюся прокурором до Криму. А також те, що мене не запросили в нижню палату парламенту. Інтрига! Думаю, продовжуватиму політичну кар'єру, і якщо вже українська влада наполягає на моєму громадянстві)... може, взяти участь у виборах Президента України? Панове злочинці, які зруйнували країну і захопили владу в 2014 році, пропоную задуматися... P. S. Друзі, я жартую. Незабаром дізнаємося, що далі)", - пише Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно в окупованому Російською Федерацією Криму вирішили порадувати місцевих холодною і чистою водою. Так, кримське підприємство "Вода Крыма", яке контролюють російські окупанти, заявило, що на честь свята "потече по трубах".

За їх інформацією, на честь святкового Міжнародного жіночого дня в Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах тимчасово скасують графіки подачі води.

Раніше повідомляли, поки кримчани сидять без води Поклонська з "золотим" гаджетом Джобса говорить про мир: "Мій коханий Київ...".

Як повідомляв Знай.uа, Поклонська зізналася в коханні Україні, ніби й не зраджувала: "Вірили в мету Майдану...".

Знай.uа писав, Поклонська простягнула руки до українського бізнесу в окупованому Криму: "Життя вдалося...".