У Казахстані зазнав аварії літак українсського виробництва Ан-26, який, попередньо, належав прикордонній службі Комітету національної безпеки Казахстану.

Про подробиці події повідомляють місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 13 березня, неподалік від аеропорту Алма-Ати. У пресслужбі аеропорту повідомили, що повітряне судно Ан-26 слідувало за маршрутом "Нур-Султан - Алма-Ата".

"Сьогодні близько 17.20 при заході на посадку в аеропорту Алмати зник зв'язок з повітряним судном АН-26, що слідував за маршрутом Нур-Султан - Алмати. Відразу була оголошена тривога, аварійно-рятувальні служби аеропорту виїхали на місце. За попередньою інформацією, борт зазнав аварії в торці злітно-посадкової смуги", - зазначено в повідомленні.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що за попередніми даними на борту перебувало 6 осіб, двоє з яких вижили – їх госпіталізували.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На опублікованих кадрах видно, що уламки літака димляться – їх намагаються загасити Служби порятунку. Навколо працюють пожежники і співробітники швидкої допомоги.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв висловив співчуття сім'ям загиблих при катастрофі військового літака АН-26 під Алма-Ати.

Нагадаємо, що військова прокуратура Ірану завершила розслідування катастрофи МАУ в Тегерані.

Як повідомляв портал Знай.uа, приватний вертоліт впав біля траси, є загиблі: рятувальники пробираються крізь туман.

Також Знай.uа писав, що у Французьких Альпах розбився вертоліт з пасажирами.