У Маріуполі п'яна мати другокласника побила співробітників школи і намагалася виламати двері до навчального закладу.

Про подробиці події розповідає видання "0629.com.ua".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Маріуполь, Донецької області. 32-річна мати учня ЗОШ № 34 Світлана намагалася увірватися до навчального закладу в нетверезому стані. Намагаючись забрати свою дитину зі школи, жінка влаштувала дебош, у зв'язку з чим педагоги не погодилися віддавати хлопчика і зажадали, щоб його забрала бабуся.

Завуч Валентина Бабенко намагалася перешкодити жінці потрапити до навчального закладу в такому стані, однак та нагородила педагога ударом в ніс і скроню. Далі під гарячу руку попалася класний керівник, яку Світлана смикнула за плече і вивихнула руку. Крім цього, звучала маса матюків, які чули учні.

Олександр Литвинський / фото: 0629
Олександр Литвинський / фото: 0629

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Директор школи Олександр Литвинський розповів, що він перегородив матері шлях до класу дитини. Вона намагалася прорватися, порвала йому светр і полізла руками в обличчя. Чоловікові довелося застосувати навички рукопашного бою, поваливши буйну на підлогу і утримуючи її в очікуванні поліції.

"У неї така велика сила. Коли я зловив її за руку, просто не зміг її утримати. Я думаю, вона була не тільки випила, але і перебувала під дією якихось інших засобів, що змінюють свідомість, наприклад ефедрину",-поділився директор.

Затримання / фото: 0629
Затримання / фото: 0629

Після розборок постраждалих і дебоширку доставили в місцеве відділення поліції, проте через пару годин всіх відпустили. Того ж дня, близько 16:00, Світлана повернулася до школи, проте побачивши, що двері зачинені, спробувала її виламати. Тоді адміністрація викликала на місце поліцію, але дебоширка вже встигла сховатися.

Коли журналісти навідалися додому до Світлани та її співмешканця, обидва вони були п'яні і заперечували свою винність. Відомо, що дитина з ними не живе, а його опікує бабуся здебільшого.

Світлана та її співмешканець / фото: 0629
Світлана та її співмешканець / фото: 0629

Нагадаємо, що у Харкові група п'яних підлітків напала на чоловіка, який зробив їм зауваження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві таксист збив на переході жінку з дитячим візком і намагався сховатися від правоохоронців.

Також Знай.uа писав, що під Києвом чоловік "поховав" власну матір у каналізації.