Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав квартиру в Криму, у якій пройшло його дитинство та молодість.

Софія Ротару народила сина Руслана в 1970 році від чоловіка Анатолія Євдокименка, музиканта і продюсера, після двох років шлюбу.

Спочатку молода родина жила в Чернівцях у батьків чоловіка, а через кілька років їм дали окрему квартиру. Коли хлопчикові виповнилося 6 років, родина переїхала в Ялту. Тут Руслан закінчив школу.

Саме цю квартиру Руслан і вирішив показати своїм підписникам. Син Ротару поділився спогадами та указав на сіреньку скромну будівлю, яка колись була затишною домівкою для хлопчика.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оскільки Руслан з дитинства захоплювався технікою, він вступив до Московського автодорожнього інституту, потім перевівся в Севастопольський приладобудівний.

Він спроєктував особняк батьків під Ялтою, київську квартиру і будинок, заснував власне бюро. Після смерті батька в 2002 році, син Софії Ротару почав допомагати їй у творчості. Він взяв на себе всі продюсерські обов’язки.

Нагадаємо, син Ротару Євдокименко показав бабусину гордість

Як повідомляв портал Знай.ua, Софія Ротару вирішила поділитися фотографіями розкішного будинку

Також Знай.ua писав, син Софії Ротару "присоромив" зіркову маму на очах фанатів.