Вікторія Булітко розповіла про свій сон та про те, як він реалізувався наяву.

Відома українська артистка, акторка гумористичної програми "Дизель шоу" і справжня красуня Вікторія Булітко вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новим фото - кадром з нового випуску.

Вікторія розмістила в Instagram світлину, на якій вона разом з... президентом Зеленським. Та, якщо добре вдивитися в кадр, стає зрозуміло, що біля Булітко стоїть її колега по сцені Євген Сморигін.

Вікторія зізналась, що Зеленській їй сниться, і вирішила, що подібні сни до високих рейтигнів програми.

"Нарешті ти прийшов! А то тільки снишся без кінця P.S: снитися мені реально Зеленський. А прийшов, звичайно, Сморигін. До чого б ці сни, поняття не маю, а сонник мовчить. Швидше за все, до високих рейтингів", - прокоментувала фото Вікторія Булітко та запросила всіх до перегляду нового випуску Дизельшоу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Вікторія Булітко вирішила підняти українцям настрій кумедною пісенькою.

Як повідомляв портал Знай.ua, красуня Булітко з "Дизель шоу" пірнула в святкову ейфорію

Також Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" нагадала про трагедію