В ефірі однієї з російських радіостанції звичайні обивателі окупованих територій Криму порівняли їхнє життя в складі України та під окупацією Росії. Ведучі були шоковані тим, що почули.

Порівняти життя в Криму до і після окупації вирішили на "Ехо Москви". Для цього радіоведучі в прямому ефірі спілкувалися з місцевими жителями.

Так, жителька Ялти розповіла, що зараз в Криму відбувається страшне свавілля, окупантами розкрадається буквально все.

"Мене звати Дарина і я живу в Ялті. Я вирішила поділитися з вами враженнями, тому що я місцевий житель. Живеться просто жахливо і ми нічого з цим не зможемо зробити. Справа в тому, що голосування, яке було в 2014 році - це була чиста профанація, ніхто не ходив голосувати. Я вам хочу сказати, що те, що зараз відбувається - це просто свавілля. Розкрадається все, і тут всі не задоволені. Я не знаю людини, щоб хтось сказав, що всім задоволений. Тут таких нема".

Ведучий уточнив у жінки, чи голосувала вона в 2014 році, на що та відповіла, що ні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"З нас, ялтинських жителів, ніхто не ходив на голосування. Я не можу сказати, щоб хтось ходив. На голосуванні були лишень ті, хто працював там, хто хотів заробити. Вони ділились, що там відбувалось, вони казали, що це все була профанація"

Житель Єкатеринбургу, у якого в Криму живе донька, і він вже 20 років їздить до неї в гості, також поділився своїми враженнями.

"Я добре обізнаний з реаліями й хочу казати, що безумовно український Крим був кращим".

Руслан із Керчі, характеризуючи життя в окупованому Криму, згадав Леніна.

"Ви задаєте запитаняя - краще чи гірше стало жити. Як сказав Ленін, "архипогано" стало жити, архипогано. Ви навіть собі не уявляєте на стільки"

Нагадаємо, український пілот жорстко пожартував над росіянами, пролітаючи над Кримом

Як повідомляв портал Знай.ua, "міністр" окупованого Криму обматюкала Аксьонова в прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Зеленський заручився підтримкою Австрії і зробив заяву щодо Криму