24-річний український силач Олексій Новіков, який отримав звання найсильнішої людини на планеті, знову переміг у міжнародних змаганнях з силової атлетики World's Ultimate Strongman "Strength Island".

Відомо, що ще в листопаді 2020 року український спортсмен Олексій Новіков заволодів титулом найсильнішої людини на планеті. Перемога на цих змаганнях дісталася Україні вдруге-першим призером був Василь Вірастюк.

13 березня 2021 року відбулося нове змагання World's Ultimate Strongman "Strength Island" в Бахрейні, де світові силачі змагалися за перше місце. Всього було 5 випробувань, які визначали переможця: станова тяга на осі, таємниче випробування, гігантська гантель, Carry & Load (переносити і завантажувати – дослівно), і WUS 10 Atlas Stone Run (кам'яний забіг – дослівно).

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

З самого початку змагань Олексій Новіков вибився до трійки лідерів за набраними балами, а за підсумком змагання переміг. За всі 5 випробувань атлет набрав 68 балів, що як мінімум випереджає його суперників на 10 балів.

Український стронгмен Віктор Посудевський, який оглядав змагання, зазначив, що Олексій Новіков довів, що перемога на WSM була не випадковою і є заслуженим титулом.

Нагадаємо, що хмельничанка Марина Бех-Романчук очолила рейтинг топ-10 кращих українських спортсменів 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.иа, молодий спортсмен зі Львівщини Мар'ян Гуржій став триразовим чемпіоном України на змаганнях рукопашного бою в Києві.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині 16-річний спортсмен виборов срібну медаль за друге місце на Кубку України з важкої атлетики.