Професійний шеф-кухар і суддя шоу "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво приготував незвичайний млинцевий торт на Масляну разом з Катею Осадчою.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що весь цей тиждень українці традиційно святкували Масляну. У кожної сім'ї свій ідеальний рецепт млинців: хтось любить без начинки, хтось з варенням, хтось з рибою; деякі роблять на молоці, а хтось на воді. Ектор Хіменес-Браво показав українцям ще один різновид святкової страви, зробивши млинцевий торт"Червоний оксамит".

"Застрибуємо в останній вагон з @kosadcha 🚂 Та готуємо млинцевий торт «Червоний оксамит» 🍰 Масляна - це ще одне дивовижне свято, що пов‘язано у мене лище з Україною. За стількі років які я вже тільки млинці не готував 🥞 Тому зараз вирішив поєднати їх з улюбленем десертом в одній страві. Вийшло просто неперевершено", - написав професіонал.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво показав шанувальникам уривок з приготування торта з Катею Осадчою, правда, з нього складно щось зрозуміти: кухар постійно розмовляв англійською, в той час як Осадча підтримувала розмову українською.

В Insta-stories суддя "Майстер шеф" анонсував, що приготування цього торта можна буде побачити в новому випуску "Світського життя", який вийде вночі, 13 березня.

Нагадаємо, заспана Катя Осадча ледве вилізла з-під ковдри: треба заробляти гроші.

Як повідомляв Знай.га, суддя " МастерШеф" зняв весь одяг і розгнівав видом: "М'ячик в труси поклав"

Також Знай.uа, Юрій Горбунов роздаровує машини, поки Катя Осадча на зйомках.