Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 275 тисяч осіб, з якими зараз вона поділилася дуже гарячими знімками і заговорила про межі. Таня Брик опублікувала одну і ту ж фотографію, тільки другий варіант-чорно-білий. На дівчині можна помітити колготи, труси і кілька прикрас на руках. Більше нічого, свої оголені груди модель приховує вигнутими руками.

"Чи потрібна віза при перетині кордону дозволеного?😉", - написала Таня Брик у підписі до публікації.

Таня Брик, скріншот: Instagram
Таня Брик, скріншот: Instagram

Її шанувальники прийшли в захват через опубліковані фотографії. "Сильно🔥", "Дуже🔥 🔥 🔥", "Шикарна!🔥😍", "Цікаве питання👀 😍", "Мій еталон краси!", "Чому так красиво ? Особливо чб 😍", "Де взяти такі колготи ?😅", "Ні. Ти божественна 🔥", "Твої очі, такі яскраві, як небо!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, переможниця " СТМПУ" Таня Брик розкрила секрет схуднення, солодке можна залишити. Хтось любить поїсти шоколад, коли" стресує", або просто без нього не може.

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик зацікавилася "Холостяком" Заливако: "Купила Просекко і креветки"

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла правду про хворобу: "Мене мучать..."