Українка Інга Підлісна поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook неприємною історією, пов'язаною з покупкою ковбаси в одному з магазинів Одеси.

Вона зазначила, що мало не нагодувала дітей м'ясним продуктом з хробаками. Як тільки вона почала різати ковбасу, щоб зробити бутерброди, її очікував мерзенний "сюрприз".

Харківський супермаркет, скріншот з відео
Харківський супермаркет, скріншот з відео

"Друзі, будьте обережні! Вирішили спробувати ковбасу домашню від фірми Гармаш, купили паличку на бутерброди, нічого не віщувало біди. Але вже вдома на кухні мене чекав мерзенний сюрприз-почала різати ковбасу, а там всередині черв'як. Це був шок. Черв'як в ковбасі! Просто гидота!", - написала вона у підписі до публікації.

Українка вдячна тому, що перша це побачила, а не діти. Жінка зазначає, що сама ковбаса недешева і їй доведеться скаржитися на виробника "Гармаш", адже те, що трапилося виходить за межі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ковбаса з черв'яком, скріншот: Facebook
Ковбаса з черв'яком, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в популярному маслі знайшли небезпечні речовини: перевірте, чи немає цього у вас вдома

Як повідомляв "Знай.ua", українців годують ковбасою з перемеленими кістками, від результатів дослідження мороз по шкірі: "Безпечної немає"

Знай.ua писав, харків'янину впарили лаваш з синьою "цивілізацією" за 170 гривень. Покупець придбав 10 пачок лаваша за ціною 179 гривень, і як мінімум, одна упаковка виявилася з цвіллю. При цьому, що термін придатності готового продукту був в нормі.