Вєрка Сердючка-персонаж, який створив народний артист України Андрій Данилко. Її слова навіть через роки тепло обожнюють шанувальники.

На цей блогер Дмитро Леонідович опублікував на своїй сторінці в Instagram шматочок з монологу Сердючки, де вона розповідає, як у неї не збувся гороскоп.

"Що б я ще коли повірив в гороскопи...., та не дай Бог!",- пише блогер під відео.

На кадрах молода Сердючка в своєму класичному вбранні-блискучому костюмі, береті, величезними грудьми і пір'ї розповідає про те, яке розчарування зазнала після того, як її не підстерігали любовні пригоди.

"Мене повинні були в п'ятницю підстерігати любовні пригоди. Я і так стала... де вони повинні підстерігати? Хоч би місце написали, де вони повинні підстерігати. Нічого, ні душі, нічого", - розчаровано каже Сердючка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Данилко заінтригував фанатів появою в новому сезоні шоу"Орел і Решка".

Відомо, що Андрій Данилко не з'являвся на сцені в образі Вєрки Сердючки вже кілька років, проте вірні фанати все одно стежать за життям артиста. Зараз Данилко бере участь в безлічі українських шоу, в числі яких опинився "Орел і Решка".

Відомо, що 10 сезон тревел-шоу обіцяє бути незвичайним, оскільки в кожному новому випуску з'являться різні зірки. Виявляється, що і Вєрка Сердючка зі своєю "мамою" Інною Білоконь взяли участь у програмі, відправившись до Іспанії.

Раніше ми повідомляли, Сердючка налякала "перетворенням на Данилка", ось які сліди залишає грим.

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Данилко труснув старовиною і ще раз показав Вєрку Сердючку.

Також "Знай.uа" писав, що Вєрка Сердючка перед Днем святого Валентина дала надію всім самотнім серцям.