Головний герой шостого сезону реаліті " Холостяк "і зірковий тренер проекту" Зважені та щасливі " Іраклі Макацарія показав на своїй сторінці в соцмережі instagram, як готував на кухні МастерШеф.

Макацарія зізнався, що для нього це був незвичайний, але дуже цікавий досвід. Крім того, виявилося, що він рідко готує і свою кухню вивчив тільки під час першого локдауну.

"Я дуже рідко готую, але якщо я готую, то кажуть, що це смачно 😎 (особливо сир зі сметаною 😁) З'явився інтерес до кухні під час першого локдауну. Хочу сказати, що цей процес дуже захоплюючий", - пише Іраклі.

Однак Холостяк зазначив, що цього разу йому було набагато складніше, ніж готувати на рідній кухні під керівництвом мами.

"Але одна справа крутитися у себе на кухні під чітким керівництвом мами, а зовсім інша - готувати мішленівську страву за інструкцією найсильніших шеф-кухарів України. Це було хвилююче, але шалено цікаво і я дійсно насолодився цим процесом", - пише чоловік.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До посту він опублікував фотографії зі зйомок на кухні"МастерШеф". Йому компанію склав інший "Холостяк" Макс Михайлюк і перша "Холостячка" України Ксенія Мішина.

Раніше ми повідомляли, зірка "Холостяка" розлучився з коханою і залишився з дитиною на руках.

Як повідомляв "Знай.uа", Грузинський" Холостяк " Макацарія заліз в крижану ополонку без трусів.

Також "Знай.uа" писав, що Макацарія з'явився з дитиною на руках і здивував Шатирко з "Холостячки".