Анастасія Стоцька прирівняла себе чи то до ліричної героїні, чи то до героя-коханця вірша Марини Цвєтаєвої.

Співачка і акторка Стоцька опублікувала світлину на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. На ній вона у білій рубашці дивиться прямо в отвір вічка апарата. При цьому ця світлина - чорно-біла. Дівчина має розпрямлене волосся, темні губи і довгій вії. Вираз обличчя серйозний. Схоже, що співачка занадто буквально сприйняла вірш видатної російської поетки.

У вірші “Звідки така ніжність” поетка осмислює дивне і загадкове почуття любові. Будучи дорослою жінкою, яка вже зазнавала досвід любові, лірична героїня цього вірша стоїть ошелешена від розуміння того, що з нею відбувається чергова історія любові, проте емоції, хвилювання і сприйняття цього емоції таке, ніби це перше кохання. Героїня не розуміє звідки взялося стільки ніжності розглядати вії, губи і груди в неї, яка вже знала кохання і розчарування від нього.

Анастасія Стоцька просто публікує цей вірш без зазначення імені автора і думає, що демонстрація власних темних губ, довгих вій і серйозного, але відкритого погляду очей, що мусить символізувати ніжність - найкраща ілюстрація до цього нервового вірша.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Кіркорова звинуватили у крадіжці пісень: "Круті ідеї притягують"

Як повідомляв "Знай.ua", протеже Кіркорова Стоцька нагодувала сім'ю папером на Новий Рік: "Хіба не щастя?"

Знай.ua писав, особисту життя Філіпа Кіркорова випадково розсекретили - новий хлопець потрапив на відео