На шоу “Ліпсінк батл” від “1+1” Тіна Кароль проговорилася, що має “половинку”.

Відповідним відео поділилися шанувальники зірки у соціальній мережі "ТікТок".

Фанати співачки відразу вирішили, що Кароль говорить про Дана Балана. Віра у стосунки двох зірок побутує вже декілька років: все через те, що Балан і Кароль активно фліртували і сміялися під час зйомок проєкту “Голос країни”.

Цього разу причиною підняти тему про стосунки стала Марія Єфросиніна. Вона стала однією із конкурсанток нового шоу, на якому відомі особистості мають максимально точно відтворити пластику і вайб інших зірок. Марія “пародіювала” співака Макса Барскіх, який сам, до речі, нещодавно вживався у образ сексуального вовка у популярному проєкті “Маска” на “Україні”.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Саме Марія запитала, чому Кароль і Потап стоять так далеко одне від одного, якщо вони таки красиві ведучі. Всі засміялися, а Тіна відповіла: “У нас є половинки”. Потап відразу зацікавився: він знає, хто його половинка, тоді як пара Кароль - таємниця. Тіна дуже кумедно покривлялася на це зауваження Потапа. Розмову завершила Єфросиніна, яка підсумувала своє бажання, а також бажання інших українців, нарешті дізнатися, хто є парою Кароль.

@piano_song13

@tinakarol @danbalan_official #птп #lipsingchallenge #DanBalan #фантина #dantina #тинакароль #дантина #данбалан

♬ оригінальний звук - dantina.top_

Нагадаємо, Дан Балан проміняв Тіну Кароль на обійми з іншою: "Треба все прощати"

Як повідомляв "Знай.ua", Дан Балан заспівав про кохання, але не з Тіною Кароль: "Мурашки по шкірі"

Знай.ua писав, щаслива Тіна Кароль розтанула поруч з карооким "конкурентом" Дана Балана. Артистка на одному із заходів зробила спільний знімок з молодим хлопцем, примірявши облягаючу сукню.