У місті Луцьк хлопець вирішив оригінально втекти від поліції: перебуваючи в наручниках втікач вважав за краще просто покотитися подалі від правоохоронців.

Відповідний відеоролик опублікував Telegram-канал "Perepichka news".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Луцьк, Волинської області. Місцеві правоохоронці затримали на вулиці хлопця з невідомих причин і закували його в наручники. Очевидно, поки поліцейські вирішували інші питання, хлопець вирішив втекти.

Оскільки в наручниках пересуватися досить складно, правопорушник звернув увагу на більш оригінальний спосіб і просто покотився по асфальту. Як би хлопець не старався, проте" виїхати " далеко у нього не вийшло: копи відразу ж помітили спроби ув'язненого і просто спостерігали за тим, наскільки далеко він зможе втекти. Втім, хлопець прокотився кілька метрів по землі і зупинився біля ніг перехожих.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користувачі Мережі від душі посміялися над безуспішною спробою хлопця сховатися:

"А поліції мабуть самій цікаво стало наскільки далеко він покотиться", "Думаю, без рофлів там важче працювати", "А музон наклали в тему, поулибало", "Майже втік", "Цей хлопець з тих, хто просто любить життя...", "Скотився хлопець...".

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що під Запоріжжям супермаркет " АТБ " потрапив у курйозну ситуацію – він захистив сміттєвий бак від злодіїв, повісивши на нього замок.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася у воді.

Також Знай.uа писав, що киянину надіслали штраф за порушення правил дорожнього руху, яке він не міг вчинити в принципі – у нього немає автомобіля.