У понеділок 15 березня в Україні очікується відносно тепла і волога погода.

Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко і Український Гідрометцентр.

У західних, північних областях, а також на Вінниччині випадуть опади. Швидше за все, це буде лише дощ, проте невелика вірогідність мокрого снігу існує. Найбільша загроза випадання мокрого снігу на заході України. Інші регіони країни можуть не боятися опадів. Найбільший вітер прийде на Схід і Приазов’я, на решті територій також буде вітряно, проте в межах норми.

Стовпчики термометрів тішитимуть: Південь, Центр і Схід - +7+13 вдень. Північ України матиме +4+8, Захід +2+5, тоді як на Закарпатті +6+8.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Погода на 15 березня, зображення Гідрометцентр
Погода на 15 березня, зображення Гідрометцентр

Столиця проведе понеділок у хмарах і вогкості. Буде невеликий дощ, максимальна денна температура +5. У вівторок стовпчики термометрів продовжать зростати, проте це ненадовго.

Вже з середи в Україну знову повернуться морози - мінусові температури, опади і холодні вітри, тому не ховайте теплі речі. Весна, на жаль, досі не завітала до нас.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.