Арсен Мірзоян знову намалював щось ногами. Цього разу цілий портрет!

Арсен Мірзоян, український співак і чоловік співачки Тоні Матвієнко, доньки народної артистки України Ніни Матвієнко, любить бігати і ділитися цим у соціальній мережі “Інстаграм”. Чоловік може фотографуватися до тренування, під час і після. Полюбляє співак і показувати карту, на якій відзначено маршрут бігу. Інколи ці маршрути формують малюнок. Одного разу це був будинок, цього разу - портрет цілого Гоголя, класика української і російської літератури.

За шість кілометрів можна намалювати: голову, волосся, ніг, губи і очі. Бонусом йдуть брови! При цьома намальований таким чином Гоголь справді нагадував чоловіка зі шкільних підручників.

Instagram @arsen_mirzoian
Instagram @arsen_mirzoian

"Тільки не кажіть, що то випадково з маршруту портрет Гоголя вийшов...... Як?!?! 🙄👌" — пише у коментарі здивована користувачка інстаграму.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ззвісно не випадково :)", — заспокоює її Арсен.

"Це мінімум креативно. Вельми цікава ідея 👌", — відповідає вона.

Скріншот Інстаграм
Скріншот Інстаграм

Також Мірзоян виклав і декілька фото з живописної пробіжки Одесою.

Арсен Мірзоян, фото Інстаграм
Арсен Мірзоян, фото Інстаграм

Зараз Арсен Мірзоян виховує доньку у шлюбі з Тонею Матвієнко. До цього чоловік вже був один раз одружений і мав двох дітей. Чоловік залишив родину після участі у популярному шоу “Голос країни”, де він і Тоня брали участь як конкурсанти, молоді співаки і співачки.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав свій "єгипетський" дизайн одягу

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян підготував українкам сюрприз на 8 березня