Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав новий знімок з дружиною Катею Осадчою зі зйомок "Голос Країни".

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що в неділю, 14 березня, пройшов новий випуск вокального шоу "Голос країни". Зіркові тренери вже пройшли через шлях сліпих прослуховувань, набравши собі сильні команди, проте вже в новому епізоді вони позбулися половини обранців в ході "вокальних боїв".

Незмінні ведучі проекту Юрій Горбунов і Катерина Осадча підтримували суддів і учасників в ході непростих змагань, а також розповідали глядачам про все, що відбувається. А поки велися підготовки до зйомок, подружжя навіть встигло зробити спільний знімок за лаштунками.

"Ми в ефірі!!Дивитесь? Від сьогодні шоу стає драматичним!! Тренери позбудуться половини своїх учасників! Це вокальні бої!",- написав Юрій Горбунов під постом.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

На опублікованому фото телеведучий постав у чорній класичній сорочці і піджаку небесного кольору. Його ж дружина Катя Осадча похвалилася незвичайним рожевим вбранням асиметричного крою з "листям" зі стразів. Весь образ телеведуча доповнила незвичайною сережкою з камінням.

У коментарях шанувальники Юрія відзначили, що вже дивляться шоу і переживають за улюблених учасників. Багато відзначили красу вбрання Осадчої і те, як телеведучий виглядають разом.

Нагадаємо, що Кошовий стиснув розкішні груди жіночного Горбунова, сплутав з Кароль- " Просто бестія!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво приготував незвичайний млинцевий торт на Масляну разом з Катею Осадчою.

Також Знай.uа писав, що "Голос країни " перетворився на" Бійцівський клуб", Горбунов розкрив деталі:"серйозний виклик".