Вже в цю суботу настане День весняного рівнодення, в зв'язку з чим астролог дала поради, як себе і вести від чого відмовитися в цей час.

Детальніше про це Юлія Погорельченко розповіла виданню "Главред".

Відомо, що вже в суботу, 20 березня, об 11:39 настане весняне рівнодення – протягом дня будуть рівні день і ніч, після чого світлий час доби буде збільшуватися. Також, в цей день сонце перейде в вогненний знак Зодіаку Овна і почнеться новий астрологічний рік.

Астролог Юлія Погорельченко порадила українцям в цей день уникати конфліктних ситуацій, агресії і не думати про погане, оскільки сильна енергія може втілити все це в життя. Експерт заявила, що цей день краще провести весело і енергійно, а протягом доби перебувати в гарному настрої.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Погорельченко зазначила, що весняне рівнодення стане відмінним приводом, щоб відвідати батьків, згадати про предків і подякувати їм.

Ритуали в День весняного рівнодення

У цей день астролог радить привітати Сонце - на сході світила загадати бажання або просто подякувати йому за енергію, яку воно нам дає. Також можна об 11:39 запалити свічку і до полум'я звернути своє заповітне роблення.

Довідка: День весняного рівнодення щороку відзначається в різний час, а згідно зі старими традиціями в цей день відзначається слов'янський Новий Рік.

Нагадаємо, що на українців обрушиться потужна" жіноча " магнітна буря: бережіть голови і нерви.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий астролог Павло Глоба дав прогноз на рік Бика і розповів, чим він буде відрізнятися від попереднього.

Також Знай.uа писав, що Павло Глоба розповів про наступаючий рік Білого металевого бика згідно з китайським календарем.