"Птах-привид" із дивовижно великими очима та величезним ротом налякав жінку в Колумбії.

Про випадок розповідає британське видання The Sun.

Рідкісний великий поту (птах ряду дрімлюгоподібних птахів родини потуєвих (Nyctibiidae)), був помічений неназваною жінкою в Магдалині, яка спочатку прийняла птицю за шматок дерева. Але вже за мить великий поту розплющив очі.

Коли жінка почала наближатися до птаха, він відкрив у шипінні чи скоріше тихому агресивному криці великий рот, намагаючись її відлякати.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Птах, відомий своїм голосним криком, зазвичай веде нічний спосіб життя, проте, схоже, з радістю насолоджується теплом, сидячи на сонці.

"Коли я вперше побачила його, я подумала, що це дерево, але він посунувся, і я підійшла до нього. Птах розплющив очі і рот і дуже злякав мене, але він був таким дивним, що я вирішив сфотографувати та записати відео”, - розповідає жінка.

Великий поту - нічний птах, схожий на сову, але вони не пов'язані між собою. Моторошна істота полює на великих комах і дрібних хребетних. Великий поту найбільш відомий своїм різким криком, що лунає по лісистих районах в Південній Америці. Фотографи роками полюють за цим пернатим, а за свій вигляд і рідкісність він отримав назву “птах-привид” у пресі.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Лелека повернувся до сім'ї, яка його виходила, з зворушливими обіймами — птиці пам'ятають доброту

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом всім селом рятували маленького бузька від голодної смерті, - вдячна птах повернулася навесні