Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи в їх з чоловіком Потапом заміському будинку без краплі макіяжу на обличчі, захоплюючи натуральністю. Так, артистка сиділа за обіднім столом, насолоджуючись апетитним млинцями, які приготувала на честь свята Масляної.

Красуня зізналася, що їла в останній раз млинці кілька років тому, проте останнім часом, незважаючи на регулярні тренування і правильне харчування, балує себе різними смаколиками. Зірка видала, що тепер відноситься до обмежень в харчуванні більш спокійно і це дозволило їй лише більше прийняти себе.

"Так виглядає моє "іноді можна" 😅 🥰
Адже до цього останній раз готувала і їла млинці кілька років тому

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мені здається, всі їх люблять. І я не виняток! Тому сьогодні у мене cheat day ☺

А взагалі я рада, що я прийшла до того, що я можу більш м'яко і розслаблено ставитися до обмежень в харчуванні, які я раніше собі практично не дозволяла. Тепер я з більшою легкістю дозволяю собі cheat days, а іноді навіть і cheat hours😂

Хочете поговоримо про цю тему докладніше?)"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.