Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий знімок, сильно заплутавши численних шанувальників. Так, артистка показала архівний кадр далекого 1986 року з еротичної фотосесії для "чоловічого" глянцю Playboy, де модель була як дві краплі води схожа на саму Регіну.

При цьому дівчина на знімку позувала з оголеними грудьми, примірявши лише відверте боді білого кольору і тримаючи в руках рапіру для фехтування. Красуня настільки зовні нагадувала Тодоренко, що сама зірка навіть жартівливо вибачилася на відверте фото перед батьками.

"UPD: Мам, тат, тільки не непритомнійте 😁!"

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: " я подумала: ого Регіна смілива 🔥 😍 а потім напис прочитала"," 😳як схожа)))", " схожа. Перша думка була-з фіга чи Тодоренко в такій відвертій фотосесії знялася, потім тільки прочитала, що це не ви", "я думала що це ви 😂❤️🔥", "очманіти як схожа)))), "взагалі не схожа", " кажуть же ,що у кожної людини є двійник!дуууже схожа!".