Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе архівне відео з чоловіком Владом Топаловим, зроблене ще на сонячному Балі, де зіркова сім'я відпочивала в січні 2021. Так, подружжя ніжно обіймали і цілували один одного, прогулюючись по віллі і пірнаючи в басейн, суцільно прикрашений пелюстками квітів.

Артистка зізналася, що була дуже засмучена новиною про розрив Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса, адже вона спостерігала за життям зірок і вірила в казкове кохання.

Красуня згадала, як вони з Владом ходили на романтичне побачення, на якому обидва переконалися, що почуття на початку відносин сильно відрізняються від тих, що бувають через 3 роки і більше, вщухаючи і змінюючись побутом. Але ось саме дружба, довіра і близькість приходять до пар тільки через роки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Update Розрив #Jlo і Алекса Родрігеса так засмутив мене, адже спостерігаючи за їхнім життям, продовжуєш вірити в диво і казкову любов!

Мені так шкода 😢, що вони більше не разом, але в мені живе надія за возз'єднання їх сім'ї.

Вчора у нас з @vladtopalovofficial було побачення, на якому ми переконалися, що спочатку відносин лоскочучі метелики в животі дуже важко відчути через 3-5-10 років спільного життя.

Напевно в такі моменти закоханість вщухає і змінюється побутом. Але ось безмежна любов, дружба. довіра, справжня близькість виникають через роки, пройшовши разом 🔥, 💧 і мідні 🎺 .

І як же мені подобається вростати один в одного.

Бажаю всім створити союз мрії 💭❤️"