Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість полетіла в Стамбул, проте зовсім не на відпочинок, а щоб пройти обстеження всього організму в одній з приватних клінік Туреччини. Красуня зізналася, що робить таке обов'язкове обстеження раз на рік разом зі своєю сім'єю. Зірка вирушила в клініку разом з мамою Катериною на два дні, а по приїзду до Києва встигла виставити і досить компрометуючу публікацію.

Леся приміряла лише міні-топ чорного кольору і облягаючі шкіряні лосини, обмотавши вологе волосся рушником. Нікітюк доповнила пікантний образ ніжним макіяжем, а також аксесуарами у вигляді масивних золотих сережок, блиснувши стрункою фігурою. При цьому дівчина пожартувала, що додала трохи зухвалості в стрічку, адже останнім часом була занадто хорошою і світлою.

"....трошки дерзості,
а то шось останнім часом я дуже світла і гарна дівчинка в інстаграм😎"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Гарна дівчина Леся Сулейманівна😂❤️"," Божественна🔥 🔥 🔥 🔥", "Ви з не багатьох зірок, яким не потрібно ставати в позу паралізованого краба, щоб показати свою красу 😅 ви дуже гарна від природи і навіть звичайне, не продумане фото вже передає всю вашу красу 👌 🏻 ви класна🤗".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.