Генетичні експертизи встановили причетність затриманого раніше підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні 7-річної дівчинки на Херсонщині.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко під час брифінгу.

“Співробітниками поліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів затримано особу, проведено генетичні експертизи, які встановили обґрунтовану причетність цієї людини до злочину. Чоловіку, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності, повідомлено про підозру у зґвалтуванні та вбивстві малолітньої Марії Борисової”, - сказав посадовець.

“На жаль, серед нас живуть реальні звірі, які можуть зґвалтувати та вбити невинну 7-річну дитину”, - зауважив Геращенко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

“Цей жорстокий злочин на Херсонщині сколихнув країну. Маленьку дівчинку, яку протягом чотирьох днів шукали сотні правоохоронців та волонтерів, знайшли мертвою в мішку. Удушення та сліди зґвалтування”, - раніше розповів про жахливу трагедію Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Підозрюваного у злочині було затримано 14 березня. Коли до оселі чоловіка увірвалася поліція, той вже порізав собі вени, однак врятувати його вдалося. Свою провину він також вже визнав.

Нагадаємо, що 15-річний львів'янин жорстоко побив бездомну жінку. Від отриманих травм вона померла.

Як повідомляв портал Знай.uа, п'яна жінка пожартувала, що вбила сусіда, але копи знайшли труп.