Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка приміряла яскраво-червону толстовку-оверсайз, зробивши селфі на ліжку одного з готелів Харкова, ніжачись на білосніжних простирадлах. Красуня ніжно посміхалася на камеру, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також зізналася, що вже мріє про тепло, літо, насичені кольори і сир фета. Також Могилевська видала, що просто обожнює робити, коли зупиняється в Харкові: гуляти по ботанічному саду і лежати на множинних подушках в номері готелю.

"Оцінили мій червоний костюмчик?
На всіх прогонах і репетиціях я була в ньому!
Черррвонииий!!!
Хочу кольору, літа, фети ❤️

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит В Україні оновили правила для виїзду за кордон 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Червоне на білосніжній постільній білизні в номері готелю. Прямо святково! Який же кайф на ньому повалятися 😛.

Завжди в Харкові зупиняємося тут, щоб завалитися в тисячу подушок, а потім гуляти в Ботсаду."

Фолловери не пройшли повз: "Ух ти😍 Наталі, яка красуня🔥супер фото👏", " Така мілашка😍", " Наташуня красуня!!! Трудяжка!) ", "Гарна, чудова, позитивна і костюмчик те що треба👏 👍 😊", "вам все личить, все до лиця❤️".