Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний спільний кадр, позуючи з їх дружиною Вікторією 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі". Так, артист показав, як провів вихідні з дружною сім'єю, відправившись кататися на роликах в одному зі столичних спортзалів.

Варто відзначити, що юна красуня Ліза вже давно визначилася з улюбленою "темою", адже крім уроків вокалу просто обожнює ролики. Зіркові батьки підтримують дитину, проте зізнаються, що їм ще варто "наздогнати" дівчинку в нелегкому хобі. Шоумен зазначив, що вони з дружиною теж планують стати на ролики, а тому пожартував, що зовсім скоро їх сім'ю можна буде зустріти лише в парках з ідеальним асфальтом.

"Здається Лізі вибрала свою тему...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А це означає, що нам з @viktoriya_tka4, щоб її наздогнати, треба ставати на роліки... Так що, скоро будемо зустрічатись у парках Києва з ідеальним асфальтом )))

Приєднуйтесь )))"

Фолловери не пройшли повз: "Крутишка, красуня маленька😍 😍 🔥 🔥❤️"," клас"," Вау", "так не чесно!!! Чому тільки Лізі на роликах???!!! Тато, де ролики????😂 ", "І тата на ролики)))".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність