Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з салону власного автомобіля, підкорюючи дороги столиці в досить відвертому вбранні. Так, артистка приміряла пухнасту білосніжну шубку і боді з глибоким декольте кольору хакі, доповнивши образ масивними сонцезахисними окулярами, а також зачіскою із зібраним назад волоссям.

Красуня блиснула фігурою, над якою наполегливо працює, пояснивши вибір вбрання. За словами Насті, весняна погода дуже пустує: то сонце, то злива, то дощ. Однак виконавиця готова до всього.

"Погода пустує. Прокинешся - сонце, вийдеш на вулицю і сядеш в машину - сніг, виходиш з машини - вже дощ. ☀️❄️☔️

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Але я готова до всього! 💋"

Фолловери не пройшли повз: "Немає значення яка там за вікном погода) Бачу як машинку веде️️️", " Прикольно.🔥 ", "Я дико закохалася🥰", " Аль чи не холодно тобі красуня?)) ", "А шо більше нічого одягнути, "Я уявляю в якому шоці будуть поліцейські, якщо зупинять таку 🔥 красуню))👏 👏 👏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися