Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Ліпсінг батл", ведучою якого Тіна є разом з продюсером і репером Потапом, з'явився яскравий колаж, на якому порівняли вбрання знаменитості в двох випусках проекту. Так, артистка з'являлася на сцені в образі з довгою латексною сукнею з відкритими плечима і білосніжною сорочкою, доповнюючи вбрання макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою з високим хвостом.

Ще зірка красувалася в штанях із завищеною талією і напівпрозорим корсетом з глибоким декольте, а також ніжним нюдовим макіяжем. У аудиторії Кароль поцікавилися, який же образ личить виконавиці більше.

"Такі стильні образи @tina_karol в #шоузірковихпародій 😍

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Який тобі до вподоби більше?

Пиши цифру ☺️"

Фолловери не пройшли повз: "Хоч творці ті ж самі, що і на Танцях, але образи тут набагато кращі!", "Обидва, але 2 більше.", "Тіна в будь-якому образі красуня. Але 2 образ мені більше сподобався. ❤ ️ 🙌 ", "1 подобається більше, але в другому штани афігенні🔥 😍".