Карантин, покликаний протидіяти поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, зробив й так непросту ситуацію з безробіттям в Україні ще складнішою. Для десятків і навіть сотень тисяч людей по всій території нашої держави стають важливими центри зайнятості, які пропонують пропозиції роботи та займаються виплатою допомоги.

Про те, як працюють за карантинних умов центри зайнятості розповідають у публікації з офіційної сторінки Державної служби зайнятості у соціальній мережі “Фейсбук”.

На питання: “Як зараз здійснюється обслуговування клієнтів у центрах зайнятості?” - там відповідають таке:

“Переважна більшість центрів та філій в усіх регіонах України працює в звичному режимі. Однак епідеміологічна ситуація може змінюватися щодня. <...> Радимо напередодні зустрічі з кар'єрним радником з'ясувати, як працює центр зайнятості у вашому місті. З цією інформацією можна ознайомитися на сайті обласного центру зайнятості або ж уточнити телефоном".

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Безробітні мами-одиначки вимагають повернути їм гроші, дітей самим не потягнути: "Не всі мають змогу..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир та Олена Зеленські з'явилися з квітами біля пам'ятника Кобзарю: "Завжди єднали українців". Володимир та Олена Зеленські вшанували пам'ять Тараса Шевченка

Також "Знай.ua" писав, що Мінсоцполітики зробило заяву щодо субсидій, хто отримає пільги: "Розмір збільшується". У Міністерстві соціальної політики України зробили заяву щодо отримувачів субсидій.