Молодша сестра Кейт Міддлтон, 37-річна Піппа, народила другу дитину своєму 45 - річному чоловікові Джеймсу Меттьюзу-дівчинку. Про це стало відомо 15 березня.

Британське видання Hello! повідомляє, що малятко народилося о 4: 22 ранку вагою в 2,9 кілограма, її назвали Грейс Елізабет Джейн. Письменниця і дитина відчувають себе відмінно. У дівчинки таке ж друге ім'я, як і тітки Кейт Міддлтон. Про вагітність Піппи стало відомо в грудні 2020-го року.

Піппа Міддлтон, скріншот: Youtube
Піппа Міддлтон, скріншот: Youtube

Колишній автогонщик Джеймс одружився з молодшою сестрою Кейт Міддлтон в 2017 році. Навесні наступного року стало відомо про поповнення в їхній родині. Однак чутки були підтверджені тільки влітку, а вже в жовтні на світ з'явився їх син Артур Майкл Вільям. З того моменту Піппа Міддлтон не з'являлася на публіці і не давала інтерв'ю, і коли хлопець трохи підріс, Британська світська левиця розповіла про його успіхи в бесіді з британським виданням.

Протягом всієї вагітності Піппа займалася плаванням і з перших місяців прищеплювала любов до активного способу життя своєму маленькому синові. В результаті Артур почав вчитися плавати в чотири місяці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Піппа Міддлтон, скріншот: Youtube
Піппа Міддлтон, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Єлизавета II в дев'ятий раз стала прабабусею: принцеса народила хлопчика. Дочка принца Ендрю народила сина.

Як повідомляв "Знай.ua", Британський палац викреслив ім'я Меган Маркл з сертифіката про народження її сина. На відміну від оприлюдненого раніше оригіналу, тепер у документі зазначено лише титул Маркл.

Знай.ua писав, слідом за Маркл і принцом Гаррі: Міддлтон і Вільям переїжджають з палацу